Het Nationaal Warmtecongres | 8 november 2018 | Concertgebouw de Vereeniging Nijmegen

Hét nationale platform voor alle stakeholders in de warmte sector

Bent u ook op zoek naar de mogelijkheden om de warmtetransitie uit te voeren? Hoe u het concreet kunt maken? Hoe we van gas naar gasloos kunnen gaan? Het Klimaatakkoord bepaalt de hoofdlijnen en in het najaar worden concrete programma’s uitgewerkt. Maar u moet hiermee verder aan de slag.

Daarbij moet u keuzes maken. Dat is niet altijd eenvoudig. Want ieder gebied heeft een eigen oplossing om de warmtevoorziening te verduurzamen. Als stakeholder werkt u daarbij samen met andere stakeholders en dat vergt inzicht in de verschillende belangen. Hoe zorgt u dat de eindgebruiker uw plannen omarmt? Hoe creëert u draagvlak?

Tijdens het Nationaal Warmte Congres krijgt u antwoord op alle vraagstukken die op uw pad komen in de warmtetransitie. De hele sector komt hier samen om met elkaar ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. U gaat na deze dag naar huis met een duidelijk inzicht over wat er moet gebeuren, ideeën die u direct toe kunt passen in uw praktijk en waardevolle nieuwe contacten die samen met u deze transitie uit kunnen voeren.

Officiële hosts: Gemeente Nijmegen en Provincie Gelderland
Harriët Tiemens, Wethouder van de Gemeente Nijmegen en Peter Drenth, Gedeputeerde van de Provincie Gelderland heten u welkom tijdens deze dag. Zowel Nijmegen als Gelderland zijn actief om hun warmtevoorziening te verduurzamen. U hoort van hen hoe zij de warmtetransitie vormgeven en waar zij kansen en uitdagingen zien.

Programma
U kunt HIER het volledige programma vinden.

Wilt u op de hoogte blijven? Kijk dan snel op de website van het Nationaal Warmtecongres 2018

Meer weten? Neem contact op met Roelof

Roelof Potters

General Manager

“Meer dan ooit is Nederland doordrongen van de noodzaak om te stoppen met het gebruik van aardgas om lauw water te maken. De uitdaging is gigantisch, maar de grootste is toch wel dat we miljoenen huishoudens moeten overtuigen dat een huis zonder aardgas er veel leuker op wordt. In amper 10 jaar tijd is bijna iedereen overgestapt van de vaste telefoonlijn op wifi. Zo moet het ook gaan met de overstap van aardgas naar warmte.”

Vul hieronder uw gegevens in en Roelof neemt zo snel mogelijk contact met u op.