Heeft u de ambitie om samen met andere partijen de energievoorziening in uw gebied te verduurzamen? Denkt u dat er in uw gebied mogelijkheden zijn tot industriële symbiose en infrastructuren voor duurzame energie?

Groeiende behoefte

Wij zien dat steeds meer bedrijven, corporaties, gemeenten en particulieren een groeiende behoefte hebben om hun omgeving te verduurzamen, het economisch klimaat te verbeteren, CO2 te reduceren en minder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen. Ook de vraag naar duurzame energie vanuit gebruikers groeit.
Gebruikers zijn onder andere kantoren, scholen, ziekenhuizen, industrie, (huurders van) woningcorporaties, tuinders en energiecollectieven. Zij willen een eerlijke energieprijs en leveringszekerheid. Om optimaal op de vraag in te spelen, betrekt Alliander DGO gebruikers intensief bij de ontwikkeling van nieuwe netwerken.

Efficiënt en transparant
Gebruikers kunnen energie, zoals warmte, koude of biogas gebruiken. Tuinders kunnen bovendien het groeigas CO2 benutten voor bemesting. Omdat wij gebruikers nauw betrekken bij de realisatie en uitbreiding van onze netwerken kunnen we samen efficiënte maatwerkoplossingen bieden. Deze leiden tot hoge benuttingsgraden van onze netwerken en daarmee lage kosten. Doordat Alliander DGO altijd open netwerken aanlegt, is de prijsvorming voor het transport volledig transparant.

Meer weten? Neem contact op met Jan

Jan Breedveld

Realisatiemanager

"Wij nemen de ambities en wensen van bewoners, bedrijven en bestuurders in een gebied als uitgangspunt, niet die van onszelf. Door de gebruiker altijd centraal te stellen, komen we tot de meest optimale netten."

Vul hieronder uw gegevens in en Jan neemt zo snel mogelijk contact met u op.