1 mei 2018

CO2-cijfers 2017 bekend

DGO projecten stoten wéér minder CO2 uit!

Niet alleen gaan miljoenen huishoudens van het aardgas af, ook (industriële) bedrijven en tuinders moeten op zoek naar duurzame alternatieven voor hun energievoorziening. Om dit voor elkaar te krijgen, werken wij dagelijks aan slimme oplossingen voor duurzame energievoorzieningen, samen met gemeenten, woningcorporaties, bedrijven en burgers. Met als uiteindelijke doel minder CO2-uitstoot en een bijdrage aan een schoon klimaat.

Vorig jaar presenteerden wij voor het eerst de CO2-reductierapportage. We zijn trots op onze bijdrage dit jaar aan een duurzamere energievoorziening voor Nederland. Onze projecten zorgden dat er flink minder CO2 de lucht in ging. In 2017 werd de uitstoot van 8.666 ton CO2 voorkomen, een stijging van bijna 600 ton ten opzichte van 2016. Dit is vergelijkbaar met het jaarlijkse aardgasverbruik van 3608 huishoudens en de jaarlijkse groei van 433.000 bomen.

Wil je meer weten?

In de CO2-reductierapportage 2017 vind je naast informatie over de projecten die nu al een bijdrage hebben geleverd aan dit rapport, ook een inkijk in projecten die nog in ontwikkeling zijn maar in de volgende editie zeker zullen worden meegenomen.

Meer weten? Neem contact op met Marc

Marc Setzpfand

Realisatiemanager

Vul hieronder uw gegevens in en Marc neemt zo snel mogelijk contact met u op.